Clubactiviteiten

Wat gebeurt er allemaal in de club?

Clubavonden

Wat gebeurt er op een doorsnee clubavond, dat vind je hier terug.

Clubmiddagen

Vanaf 2022 is ons lokaal ook open elke EERSTE DINSDAG en DERDE VRIJDAG van de maand, vanaf 13.30 uur.   Dit biedt ons de mogelijkheid om de vele activiteiten wat te kunnen spreiden, het biedt ook leden die in continue-ploegensysteem werken, of gepensioneerd zijn, om deze dagen s'middags naar de club te komen. Er kan dan in een minder drukke omgeving aan de vele projecten gewerkt worden. Er worden ook workshops en opleidingen voorzien op deze middagen. Uiteraard zijn onze leden ook welkom om gewoon iets te komen drinken, en wat bij te praten!

Jeugdwerking

Wil je meer weten over de jeugdwerking van onze vereniging, dat vind je hier terug.

Workshops

Naast doorsnee clubavonden worden er ook workshops door leden en externe specialisten gegeven. Wil je weten welke workshops georganiseerd worden of georganiseerd zijn, klik dan op 'Workshops'.

Dag van de Modelbouw

Jaarlijks probeert MSC Het Spoor zich mee in te zetten voor de "Dag van de Modelbouw" op 2 december. Hiervoor proberen we elk jaar activiteiten te organiseren voor leden é externe modelbouwers. Wil je meer weten over de activiteiten die dit jaar georganiseerd worden, klik dan hier.

Op verplaatsing

MSC Het Spoor trekt er op regelmatige tijdstippen op uit door deel te nemen aan verschillende expo's, tentoonstellingen, ... Hier vind je korte verslagen van voorbije bezoeken, tentoonstellingen, ... terug.

Tentoonstelling

Jaarlijks wordt het clublokaal opgesteld voor bezoekers, onze jaarlijkse 'tentoonstelling'. Meer informatie vind je hier terug.

Ruilbeurs

Elke twee jaar organiseerd MSC Het Spoor een ruilbeurs. Meer informatie voor bezoekers en deelnemers vind je hier terug.

MobExpo

MSC Het Spoor is trotse organisator van het tweejaarlijks evenement MobExpo. Meer informatie vind je terug op www.mobexpo.be